Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο η φωτογράφος Κέιτ Μπάρι

Kόρη της Τζέιν Μπίρκιν


Η βρετανίδα φωτογράφος Κέιτ Μπάρι, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας-ηθοποιού Τζέιν Μπίρκιν και του Τζον Μπάρι, συνθέτη της μουσικής των ταινιών Τζέιμς Μποντ, έχασε τη ζωή της πέφτοντας από το παράθυρο του διαμερίσματός της του τετάρτου ορόφου, στο Παρίσι, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση και επιβεβαίωσαν πληροφορία της ιστοσελίδας Pure People.


Η 46χρονη Μπάρι ήταν γνωστή φωτογράφος μόδας. Η μητέρα της και ο πατέρας της--ο οποίος πέθανε το 2011--χώρισαν τη χρονιά που γεννήθηκε η Κέιτ, το 1967, και μέχρι τα 13 της μεγάλωσε με την μητέρα της και τον σύντροφό της, τον σπουδαίο γάλλο τραγουδιστή Σερζ Γκενσμπούρ.

Η Μπάρι, η οποία βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη, ήταν ετεροθαλής αδελφή των ηθοποιών Σαρλότ Γκενζμπούρ και Λου Ντουαγιόν.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύονταν στην βρετανική έκδοση του Vogue και στο ένθετο περιοδικού των Sunday Times, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο Παρίσι. Προτιμούσε τα ασπρόμαυρα πορτρέτα γυναικών, ενώ συνεργαζόταν με διάφορα περιοδικά όπως το Elle και το Paris-Match.

"Επέλεξα ένα επάγγελμα που φαίνεται. Ως παιδί, φωτογραφιζόμουν πολύ. Αυτό πρέπει να μου έκανε θετική εντύπωση", είχε δηλώσει.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, αλλά αρκέστηκε να ανακοινώσει ότι διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Η Μπάρι είχε έναν γιό, τον 27χρονο Ρομάν.

Σε μικρότερη ηλικία αντιμετώπισε προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ και αργότερα ίδρυσε ένα κέντρο αποτοξίνωσης στην πόλη Σουασόν, κοντά στο Παρίσι.

Η Μπάρι ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα, το οποίο ήταν κλειδωμένο από μέσα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...