Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ BELLE AMIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ

Το «Belle Amie» σε συνεργασία με την «Ελεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας» του Πειραϊκού Συνδέσμου διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο « ΤΟ BELLE AMIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ»


Με θέμα «ΤΟ BELLE AMIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ» καλούνται οι φίλοι της φωτογραφίας – ερασιτέχνες ή επαγγελματίες – να προσεγγίσουν και να φωτογραφίσουν με τη δική τους ματιά το Belle Amie! Η φωτογράφιση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του καταστήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια που αυτό θα παραμείνει κλειστό όπως για παράδειγμα ξημέρωμα κ.τ.λ., σε όλους τους χώρους του, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Το φωτογραφικό μέσον το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας που θα θελήσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό είναι ελεύθερο (φωτογραφική μηχανή – κινητό).


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2013 με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό. Από όλες τις συμμετοχές θα επιλεχθούν οι 30 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα τυπωθούν και θα αναρτηθούν στους εσωτερικούς χώρους του καταστήματος του Belle Amie στις οποίες θα αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του κάθε συμμετέχοντα. Οι ίδιες 30 επικρατέστερες φωτογραφίες θα «δημοσιευθούν» επίσης στη σελίδα του Belle Amie στο facebook.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 όπου θα πραγματοποιηθεί event – φωτογραφικό gala, στο οποίo θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες που θα έχουν λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό, σε διάφορα σημεία του καταστήματος, σε ένα event με live και πολλές εκπλήξεις, ενώ οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως συμβολικό έπαθλο:

Μια DSLR φωτογραφική μηχανή Nikon D5200 μαζί με το φακό 18-55mm VR, της εταιρίας Δ&Ι Δαμκαλίδης

Ένας μήνας δωρεάν φοίτησης στην Ελεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου .
3(τρία) βιβλία Φωτογραφίας των εκδόσεων Φωτογράφος

Ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Belle Amie

Η κριτική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση των 30 καλύτερων φωτογραφιών από όλες τις συμμετοχές αποτελείται από τους κάτωθι :

Κίμωνας Αξαόπουλος – Καθηγητής της Ελεύθερης Σπουδής Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου
Τάκης Τζίμας – Καθηγητής φωτογραφίας ΤΕΙ Αθηνών – εκδότης του Περιοδικού Φωτογράφος
Γιώργος Φάκαρος – Φωτογράφος
Κοσμάς Καραβάς – Interior Architect
Ζήσης Παπαμίχος – Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ. – Σκηνογράφος



Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Belle Amie http://www.belleamie.gr/  καθώς και στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/belleamiegr






Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.
Τηλ.: 2104175740
http://www.belleamie.gr/
https://www.facebook.com/belleamiegr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...