Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ποζάρετε σαν σταρ

Διάσημη ή όχι, μπορείτε κι εσείς να φωτογραφηθείτε σα μια σταρ που θα θαυμάζουν συγγενείς και φίλη στο φωτο-άλμπουμ σας. Μπορεί η φωτογένεια να είναι έμφυτη όμως υπάρχουν κάποια τρικ που σίγουρα θα σας φωτίσουν περισσότερο. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, φτιάξτε ένα όμορφο μακιγιάζ στο πρόσωπο και ακολουθήστε τις συμβουλές μας.
- Ο στυλίστας των αστέρων Beau Quillian λέει ότι η σωστή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε, για παράδειγμα, πιο λεπτές. Στα πλαίσια αυτής της στάσης θα πρέπει να προσέξετε να μην είναι στατικά τα άκρα σας. Αντί να έχετε τα χέρια στο πλάι, παίξτε με τα μαλλιά, τα χείλη και τους γοφούς σας. Δώστε τους κίνηση. Το ίδιο και για τα πόδια.
- Ο ίδιος συμβουλεύει να χαμογελάτε στις φωτογραφίες. Κάντε πολλές πρόβες στον καθρέφτη. Δείτε αν σας κολακεύει πιο πολύ το μικρό ή το πλατύ χαμόγελο. Αποφασίστε αν πρέπει να δείχνετε τα δόντια σας ή όχι. Αποφύγετε τις υπερβολές και το τράβηγμα των μυών του προσώπου.

- Αποφύγετε το παγωμένο, ανέκφραστο ή αμήχανο βλέμμα. Χαμογελάστε και αφήστε τα μάτια σας να σας ακολουθήσουν. Αν ο φωτογράφος αργεί, ξαναχαμογελάστε και μην περιμένετε ακίνητες και άκαμπτες. Η έκφραση που βλέπει ο φακός θα πρέπει να είναι «φρέσκια», της στιγμής…

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...