Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Απόψε ο Τελικός του Miss Internet Face

Απόψε το internet αποκτά την δική του ομορφιά! Στο FLOCAFE στο ΙΛΙΟΝ (Θηβών 493 , τηλ. 210 2692550) στις  8 μ.μ. θα γίνει η Α' Φάση του Μεγάλου Τελικού του Miss Internet Face, που διοργανώνεται από την DEAL.

Δεκαέξι όμορφες κοπέλες θα διαγωνιστούν για να πάρουν θέση στην ψηφοφορία που θα γίνει μέσω internet και θα αναδειχτεί η εκπρόσωπός μας στον διεθνή διαγωνισμό που θα γίνει στη Ν. Αφρική.

Ο διαγωνισμός Miss Europe Face που πραγματοποιείται για 23η χρονιά στην Ελλάδα θα εκλέξει φέτος – για πρώτη φορά – και την Miss Internet Face σε  ένα event που θα γίνει στο Flocafe  στο Ίλιον.

Θα δώσουν το παρόν τους οι ομορφότερες κοπέλες που πήραν μέρος στους διαγωνισμούς Miss Europe Face, Model of the World και Miss Bikini και μαζί με νέες συμμτοχές θα διεκδικήσουν τον τίτλο Miss Internet Face και την διάκριση που οδηγεί στην  επαγγελματική τους εξελιξη.  Ο διαγωνισμός Miss Internet Face γίνεται σε 60 χώρες και η νικήτρια κάθε κράτους θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στο τέλος Σεπτεμβρίου σε ένα super show που θα γίνει στη Νότια Αφρική!

Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face Και οι δύο τους συνεργάζονται με το web radio cleverland.gr Tα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας CLEVERLAND  και τα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής LASER TOUCH, τα γυμναστήρια LIFE UP, το κατάστημα Nancys Candle και οι διαφημιστικές υπηρεσίες ANIMAL PRINT είναι χορηγοί της εκδήλωσης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.cleverland.gr  radio και τα blogs Mediacopy, Misseuropeface, All About Greek Beauty καθώς και τα περιοδικά CITY NEWS και ΘΗΛΥΚΟ που κυκλοφορούν με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...