Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

AFP: Τρεις ελληνικές φωτογραφίες στις καλύτερες της χρονιάςΣτα καλύτερα «κλικ» για 2013 συγκαταλέγονται φωτογραφίες από το μακελειό στην Κένυα, το αιματοκύλισμα στη Συριά και την... εμφάνιση της Cyrus στα βραβεία του MTV


Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την καταστροφή στις Φιλιππίνες, τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, το αιματοκύλισμα στη Συριά, τα επεισόδια στην Τουρκία αλλά και την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης συγκαταλέγονται στις καλύτερες εικόνες του Γαλλικό Πρακτορείο AFP για το 2013.


Σε τρεις φωτογραφίες του πρακτορείου αποτυπώνεται με τον πλέον δραματικό τρόπο η ελληνική πραγματικότητα αλλά και γεγονότα που συντάραξαν φέτος την κοινωνία μας.


Σε μια φωτογραφία απεικονίζονται διαδηλωτές να διαμαρτύρονται υπό βροχή στις 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος.


Άλλο ένα... εντυπωσιακό «κλικ» είναι η στιγμή που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μεταφέρεται στις φυλακές, κρατώντας μια μαύρη τσάντα, έπειτα από τη σύλληψή του.

Τέλος, το Γαλλικό Πρακτορείο μοιράζεται με τους αναγνώστες του μια μαγευτική εικόνα από την πανσέληνο στις 23 Ιουνίου, με το φεγγάρι να λάμπει δίπλα από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. (Πάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...