Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Φτωχογειτονιές της Κωνσταντινούπολης του Χρήστου Μαθιουδάκη

Έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Μαθιουδάκη με τίτλο « Οι τελευταίες γειτονιές » και Πρώτο σταθμό: Φτωχογειτονιές της Κωνσταντινούπολης

Ο Χρήστος Μαθιουδάκης, ως ανθρωποκεντρικός φωτογράφος δρόμου αναζητά να καταγράψει καλλιτεχνικά και ξεκάθαρα τις μυρωδιές, τα χρώματα και τους ανθρώπους που δημιουργούν την σύνθεση μιας γειτονιάς η οποία τείνει να εξαφανιστεί. Στη συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται στις φτωχογειτονιές της Κωνσταντινούπολης. Περισσότερο σε ασπρόμαυρο και λιγότερο σε έγχρωμο φιλμ εμφανίζει τις καθημερινές συνήθειες, τον τρόπο ζωής, τις ασχολίες και τις ανάγκες μιας μερίδας ευγενικών ανθρώπων που ζει στα όρια της παρακμής.

Ο Χρήστος Μαθιουδάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα.Η επαγγελματική του ενασχόληση με την φωτογραφία ξεκινάει πριν από 6 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους, φωτογράφους μόδας και κλαδικά περιοδικά. Μεγάλη του αγάπη είναι το φωτορεπορτάζ που σε συνδυασμό με τα ταξίδια τού δίνουν την δυνατότητα να ανακαλύψει νέους ανθρώπους και τόπους εντός κι εκτός Ελλάδας.

Εγκαίνια έκθεσης : Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, ώρα 20.00

Διάρκεια έκθεσης : έως Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ

25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι

Τηλ.210 6811418 mail: gall.chryssothemis@gmail.com

Site: www.chryssothemis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...