Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εκθεσιακό Πρόγραμμα // UNDER THE BRIDGE

Παρατείνεται η λειτουργία του κεντρικού εκθεσιακού προγράμματος Under the Bridge της φετινής διοργάνωσης του Athens Photo Festival έως την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Το εκθεσιακό πρόγραμμα Under the Bridge, αποτελεί ένα μεγάλης κλίμακας καλλιτεχνικό γεγονός που έχει αποσπάσει τα θετικά σχόλια των χιλιάδων επισκεπτών και προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους του φωτογραφικού μέσου και των εικαστικών τεχνών να παρακολουθήσουν τη σημαντικότερη εκδήλωση αφιερωμένη στην τέχνη της φωτογραφίας. Σε μία πολιτιστική υποδομή που καλύπτει 4.500 τ.μ. στεγάζεται ένα σύνολο 13 ατομικών, ομαδικών projects και άλλων παράλληλων δράσεων:

Αφιέρωμα στην Κίνα - China Stories (Διεθνής ομαδική έκθεση)

Larry Fink Οι απαγορευμένες φωτογραφίες

Λουκία Ρικάκη Αναρτημένοι στον ιστό

Jean-Claude Moschetti Μαγεία στη Γη

Polixeni Papapetrou Between Worlds

J. Johnson-Perkins & Δημοσθένης Αγραφιώτης Συνάντηση ορόσημο

Claudia Rogge Untitled

Nathalie Daoust Tokyo Hotel Story

Γιάγκος Αθανασόπουλος Γυμνά

Νίκος Πηλός Berlin: the invisible wall line

Γιάννης Τζώρτζης Green Project in Africa

Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010 (Ομαδική έκθεση 13 νέων δημιουργών)

Athens Photo Inspiration 2010 Exhibition

Πρόγραμμα ξεναγήσεων

Ειδικές ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από την Τρίτη έως την Παρασκευή στις 18:00 και το Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 και στις 17:00 προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν στις εκθέσεις του κτηρίου Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας με τη συνοδεία ξεναγού.

Πρόγραμμα προβολών Open Screen

Παράλληλα, εκτυλίσσεται το ειδικό πρόγραμμα προβολών Open Screen, που προσφέρει τη δυνατότητα σε ομάδες και φορείς που προάγουν τη φωτογραφία να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο χωρίς θεματικούς περιορισμούς και διακρίσεις. Η συνάντηση, ο διάλογος και η αλληλεπίδραση μεταξύ του θεατή του φωτογράφου και των έργων που προβάλονται σε μία οθόνη που έχει τοποθετηθεί στον κεντρικό χώρο της διοργάνωσης, στο κτήριο Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας, αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση διάχυσης του καλλιτεχνικού εργου.

Το εκθεσιακό πρόγραμμα Under the Bridge στεγάζεται στο Κτήριο Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας, που βρίσκεται στην απόληξη της πεζογέφυρας ανάμεσα στο γήπεδο Tae Kwon Do και την Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, Δέλτα Φαλήρου (δίπλα στη στάση τραμ).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κτήριο Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Ανάμεσα στο γήπεδο του Tae Kwon Do και την Πλατεία Νερού
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 17:00-22:00 & Σάββατο-Κυριακή 12:00-22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...