Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Νομίζετε ότι έχετε ανακαλύψει τα όρια της α55;

Image representing Sony as depicted in CrunchBaseImage via CrunchBaseΗ Sony σε συνεργασία με τους Alpha Premium Dealers, σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις συναρπαστικές δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α και όχι μόνο!

Η Sony αξιοποιεί τους ειδικούς συνεργάτες της στη λειτουργία φωτογραφικών μηχανών (Alpha Premium Dealers) και οργανώνει πρωτότυπες εκδηλώσεις για την εκμάθηση της σωστής χρήσης τους σε κεντρικά καταστήματα φωτογραφικών ειδών στην Αθήνα. Φιλοδοξεί έτσι να χαρίσει στους φίλους της τεχνολογίας μια φωτογραφική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Οι SLT-A55 είναι γνωστές για τα μοναδικά τους αποτελέσματα στη φωτογράφιση κινούμενων αντικειμένων. Όσοι επισκεφθούν στις 19/12 από τις 12:00 έως τις 14:00 το κατάστημα ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, στην οδό Εμμ. Μπενάκη 10 και στις 22&23/12 από τις 14:00 έως τις 16:00 το Digital Center Μάρκος Σταυρινάκης στη συμβολή των οδών Πατησίων 19 & Βερανζέρου, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν οι ίδιοι τι πραγματικά μπορεί να τους προσφέρει μια SLT-Α55. Έχετε ποτέ φωτογραφίσει χορευτές Capoeira που χορεύουν ζωντανά μπροστά σας, με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συνεργατών της Sony; Αν όχι, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Η SLT-Α55, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Translucent Mirror Technology πετυχαίνει την ταχύτερη λήψη συνεχούς ριπής με αυτόματη εστίαση από κάθε μηχανή, με λήψεις υψηλής ταχύτητας μέχρι και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Επίσης, έχει τη δυνατότητα να «πιάσει» και την παραμικρή αλλαγή έκφρασης που συμβαίνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου στο πρόσωπο, χάρη σε ένα πρόσφατα εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης με τεχνολογία ανίχνευσης φάσης 15 σημείων και εξασφαλίζει την παρακολούθηση της εστίασης (AF tracking) με ταχύτητα και ακρίβεια, διατηρώντας εστιασμένα ακόμη και κινούμενα θέματα κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων λήψεων. Και όλα αυτά, στα 16,2 megapixel!

Αρχίσατε να πείθεστε;

Οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ! Ανακαλύψτε τα μοναδικά αποτελέσματα που προσφέρουν το σύστημα Quick AF HD Movie για ομαλή, συνεχή αυτόματη εστίαση κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο, το βελτιωμένο σύστημα Quick AF Live View και η free-angle οθόνη LCD των 7,5 εκατοστών. Και για τους ακόμα πιο άπιστους, οι SLT-Α55 διαθέτουν ηλεκτρονικό σκόπευτρο Tru-Finder με κάλυψη κάδρου 100% και εξελιγμένες λειτουργίες για τρισδιάστατη απεικόνιση, όπως το 3D Sweep Panorama, το Auto HDR και η μείωση ψηφιακού θορύβου multi-frame.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης της Sony προς το προσωπικό των καταστημάτων της, προκειμένου να εξασφαλίζει τη σωστή καθοδήγηση στις διαδικασίες λήψης και χρήσης της μηχανής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...