Δευτέρα 3 Μαΐου 2010


Έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας στη Φιλιππιάδα

Το τμήμα καλλιτεχνικής φωτογραφίας ΝΕΛΕ Φιλιππιάδας πραγματοποιεί έκθεση η οποία θα διαρκέσει από την Τρίτη 11 Μαΐου έως την Κυριακή 21 Μαΐου 2010 στο studio του Αχιλλέα Ευαγγέλου (έναντι Αγίου Βησσαρίωνα) στη Φιλιππιάδα. 

Η ομάδα προσκαλεί όλους στα εγκαίνια που θα γίνουν την Τρίτη 11 Μαίου στις 20:30 ενώ και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από 11.00-13.00 & 18.00-21.00. 

Στην έκθεση συμμετέχουν 15 φωτογράφοι με 50 έργα, οι οποίοι είναι: Ανθή Αναγνώστου, Τέσση Γιαννάκου, Ελένη Γεωργάνου, Στράτος Δήμου, Ιωάννα Θεοχαροπούλου, Λευτέρης Καλαμπόκας, Γιάννης Καραπάνος, Ευαγγελία Κίτση, Μαρία Μπόκια, Γιάννης Μπούγιας, Λόλα Οικονόμου, Ουρανία Παλιάτσου, Βασιλική Παππά, Άννα Πετσούκη, Βάγια Ράπτη, Iλιανα Τσώλη, Νάγια Φρέντζου. 

Το τμήμα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας ξεκίνησε τον Νοέμβρη του 2009 και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2010 με επιμορφωτή την Φωτεινή Παπαχατζή. Σε αυτό το διάστημα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το τεχνικό και το θεωρητικό μέρος του τμήματος το οποίο περιλαμβάνει την ιστορία της φωτογραφίας ως μέσο έκφρασης και ήρθαν σε επαφή με το έργο μεγάλων φωτογράφων. 

H έκθεση προβάλλει το καλλιτεχνικό έργο, το οποίο δημιούργησαν στο πλαίσιο των μαθημάτων ως έκφραση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών, της διαφορετικής και πιο προσωπικής ματιάς που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, δεχόμενοι τις επιρροές από το έργο των μεγάλων φωτογράφων και διαμορφώνοντας το προσωπικό τους ύφος. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φιλιππιαδιώτη φωτογράφου και καθηγητή Μάκη Βόβλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...