Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Η Demi Moore και η... καμηλοπάρδαλη

Σε «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» μεταμορφώθηκε η Demi Moore για τις ανάγκες της φωτογράφησης γνωστού περιοδικού. Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει ακόμα και με μία... καμηλοπάρδαλη!

Η 47χρονη ηθοποιός πόζαρε για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Harper’s Bazaar» και από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει η σχέση της με τον 15 χρόνια νεότερό της Ashton Kutscher.

«Να με αποκαλείτε πούμα, όχι κούγκαρ», δήλωσε η Demi, κάνοντας σαφή αναφορά στην ορολογία για τις γυναίκες που έχουν ερωτική σχέση με κατά πολύ μικρότερους άνδρες. Μάλιστα, είπε πως το να αποκαλείς μια γυναίκα «κούγκαρ» κατάντησε πλέον κακόγουστο!

Όπως είπε, η σχέση της με τον Ashton είναι συναρπαστική: «είναι σαν να συναντάς τον ίδιο άνθρωπο κάθε φορά και, όμως, να είναι σαν να τον γνώρισες μόλις τώρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι από την αρχή κατάλαβε πως οι δυο τους θα έχουν διάρκεια.

Πάντως, παρά την ηλικία της, παραμένει πραγματικά όμορφη, γοητευτική και σέξι.

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης, η 47χρονη σταρ χόρεψε με εκατοντάδες κόκκινα μπαλόνια, πόζαρε ανάμεσα σε τεράστιες μπάμπουσκες και... τάισε μια καμηλοπάρδαλη ανεβασμένη σε ανεμόσκαλα!


Δείτε την φωτογράφηση της ηθοποιού!
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...