Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έκθεση φωτογραφίας “Αmarilis 20:1”

Η Εικαστική ομάδα Template Life διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, με γενικό τίτλο “Αmarilis 20:1” που θα πραγματοποιηθεί από τις 08 Μαρτίου 2012, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έως και τις 14 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Η έκθεση παρουσιάζει υλικό-μαρτυρίες για τη γυναίκα του σήμερα, από 20 γυναίκες καλλιτέχνες και έναν άντρα, μέλη της ομάδας. Σκοπός της έκθεσης είναι ο φόρος τιμής στους αγώνες συνηθισμένων γυναικών που με το θάρρος και την αποφασιστικότητα τους γράφουν καθημερινά ιστορία. Στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα που προσδοκούμε για την έκθεση, σημαντικό ρόλο παίζει η  σκέπη-αιγίδα της ΜΚΟ “Γιατροί του Κόσμου”.

Η ομάδα Template Life είναι μια δημιουργική ομάδα η οποία δημιουργήθηκε το 2008. Αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών εικαστικών εμπειριών και ενδιαφερόντων που έθεσαν ως κοινό στόχο την ενασχόλησή τους με θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Εκθέτει αναζητήσεις και προβληματισμούς, καταθέτοντας τις προθέσεις – θέσεις - φιλοδοξίες για περαιτέρω συνεργασίες, επικοινωνίες και κοινές πορείες με κάθε εικαστική έκφραση που τροφοδοτείται από το συγκεκριμένο εκρηκτικό μείγμα σκέψης-εικόνας. Ιδρύτρια και υπεύθυνη της εν λόγω ομάδας είναι η καθηγήτρια φωτογραφίας (AKTO)-φωτογράφος Χριστιάνα Πετουσάκη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη φροντίδα γυναικών που χρίζουν βοήθειας, με την άμεση καθοδήγηση των “Γιατρών του Κόσμου” Ελλάδος.

Ώρες λειτουργίας: 11:00-22:00 καθημερινά
Είσοδος: Eλευθερη
Λήξη 14/03/2012

Πληροφορίες: 6946340117 (Χριστιάνα Πετουσάκη, επιμελήτρια έκθεσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...