Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«Εικόνες μιας Διαδρομής»


Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί και στα δωμάτια του Taf, The Art Foundation, (Νορμανού 5, Μοναστηράκι) από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα, παρουσιάζουν τη δράση και το έργο τους μέσα από μια μεγάλη αναδρομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εικόνες μιας Διαδρομής».

Οκτώ γνωστοί και διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι παρουσιάζουν μέσα από το φακό τους στιγμές δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αλλά και την καθημερινότητα των χωρών, όπου οι εθελοντές της οργάνωσης δραστηριοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια.

Ιστορικά καρέ από την Παλαιστίνη, το Ιράκ, την πρώην Γιουγκοσλαβία και στιγμιότυπα από τη μακρινή Ουγκάντα, την Αιθιοπία, τη Ζάμπια, το Νίγηρα, την Ινδία, το Πακιστάν, την Υεμένη αλλά και την Ελλάδα συνθέτουν ένα μοναδικό φωτογραφικό οδοιπορικό.

Βιντεοπροβολές, αρχειακό υλικό και δημοσιεύματα της 20χρονης πορείας του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συμπληρώνουν τoυς σταθμούς του φωτογραφικού οδοιπορικού.

Οι φωτογράφοι που εκθέτουν τα έργα τους είναι οι: Χριστίνα Βάζου, Αθηνά Καζολέα, Γιάννης Κολεσίδης, Στεφανία Μιζάρα, Γιώργος Μουτάφης, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Πηλός και Μαριλένα Σταφυλίδου.

Την έκθεση φωτογραφίας πλαισιώνουν δύο μουσικές βραδιές με τους Gagjo Dilo Gypsy Swing Live (13/09, 21:30) και Just Brass Quintet (19/09, 21:30).

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 13:00-24:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...