Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Περισσότερο στυλ και καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης για αρχάριους χρήστες DSLR από την Sony


Η οικογένεια ‘α’ (Alpha) των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR της Sony μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με την προσθήκη δύο νέων οικονομικών μοντέλων για φωτογράφους που τώρα μπαίνουν στον υπέροχο κόσμο των DSLR. 
Ιδανική επιλογή για την πρώτη σας DSLR φωτογραφική μηχανή, η DSLR-A390 (α390) και η DSLR-A290 (α290) θα σας προσφέρουν μια απίστευτη αναβάθμιση στην ποιότητα της εικόνας και στις δημιουργικές δυνατότητες σε σύγκριση με τις μηχανές compact, με τις οποίες απλά σημαδεύεις και φωτογραφίζεις. Και το σημαντικότερο, είναι πανεύκολες στη χρήση ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ DSLR. 
Με ανάλυση 14.2 ενεργά megapixel – για άψογες εικόνες με χαμηλά επίπεδα θορύβου – και τα δύο μοντέλα διαθέτουν την άμεση απόκριση για την οποία φημίζονται οι DSLR. Η α390 προσφέρει επιπλέον Quick AF Live View, το μοναδικό αυτό σύστημα που συνδυάζει την ευκολία της ζωντανής προεπισκόπησης της εικόνας στην ανακλινόμενη Clear Photo LCD οθόνη με την άμεση και ακριβέστατη αυτόματη εστίαση. 
Η πιο οικονομική DSLR από τη Sony, η νέα α290 διαθέτει την ίδια ανάλυση των 14.2 ενεργών megapixel με την α390, σε ένα σώμα compact σχεδίασης το οποίο ζυγίζει μόλις 456 γραμμάρια (χωρίς την μπαταρία και το μέσο αποθήκευσης). 
Και οι δύο  φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν  μια νέα, ελκυστική σχεδίαση χειρολαβής, η οποία επιτρέπει ακόμη πιο  άνετο χειρισμό. Οι περιοχές των  χειριστηρίων στο επάνω μέρος του σώματος έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και στα δύο μοντέλα, προσφέροντας μια νέα διάταξη των κουμπιών που αποτρέπει κάθε περίπτωση λάθος χειρισμού. 
Ακόμη και  οι αρχάριοι χρήστες θα εξερευνήσουν με μεγάλη ευκολία τα αναρίθμητα δημιουργικά χαρακτηριστικά και στις δύο μηχανές. Τα γραφικά του Graphic Display θα σας δώσουν μια αίσθηση της σχέσης μεταξύ ταχύτητας κλείστρου και ανοίγματος διαφράγματος, αλλά και το αποτέλεσμα που θα έχουν οι ρυθμίσεις έκθεσης που επιλέξατε στην τελική σας εικόνα. Το μενού Help Guide θα σας προσφέρει σαφείς, συνοπτικές επεξηγήσεις για τις λειτουργίες της μηχανής με την βοήθεια δειγμάτων εικόνας για να δείτε το αποτέλεσμα που θα έχετε. Η άμεση πρόσβαση στα μενού των λειτουργιών λήψης και αναπαραγωγής υποστηρίζεται από έγχρωμες εικόνες στην οθόνη. 
Οι α390 και  α290 διαθέτουν και θύρα mini-HDMI για απευθείας σύνδεση με οποιαδήποτε HD Ready τηλεόραση (απαιτείται καλώδιο που δεν παρέχεται). Η υποστήριξη της λειτουργίας PhotoTV HD εξασφαλίζει αναπαραγωγή φωτογραφιών με ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συμβατά μοντέλα τηλεοράσεων  BRAVIA™. Η λειτουργία BRAVIA™ Sync επιτρέπει τον έλεγχο των slideshow και άλλων λειτουργιών αναπαραγωγής των φωτογραφικών μηχανών με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. 
Οι στιλάτες, εύκολες στη χρήση νέες ψηφιακές SLR α390 και α290 από τη Sony θα είναι διαθέσιμες από το καλοκαίρι του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...