Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Εικόνες μιας Διαδρομής"


Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) συμπληρώνουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και σας προσκαλούν στην Αναδρομική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Εικόνες μιας Διαδρομής" που εκτίθενται από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Taf, The Art Foundation,(Νορμανού , Μοναστηράκι, Ώρες λειτουργίας έκθεσης καθημερινά: 13.00-24.00, Είσοδος ελεύθερη ). 

Οκτώ γνωστοί και διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι παρουσιάζουν μέσα από το φακό τους στιγμές δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αλλά και την καθημερινότητα των χωρών, όπου οι εθελοντές της οργάνωσης δραστηριοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια. Ιστορικά καρέ από την Παλαιστίνη, το Ιράκ, την πρώην Γιουργκοσλαβία, και στιγμιότυπα από τη μακρινή Ουγκάντα, την Αιθιοπία, τη Ζάμπια, το Νίγηρα, την Ινδία, το Πακιστάν και την Υεμένη συνθέτουν ένα μοναδικό φωτογραφικό οδοιπορικό μέσα από εικόνες της 20χρονης αυτής διαδρομής που συμπληρώνουν ανέκδοτες φωτογραφίες και μαρτυρίες εθελοντών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Εκθέτουν:
Χριστίνα Βάζου/ Αθηνά Καζολέα/ Γιάννης Κολεσίδης/ Στεφανία Μιζάρα/ Γιώργος Μουτάφης/ Νίκος Οικονομόπουλος/ Νίκος Πηλός/ Μαριλένα Σταφυλίδου

Την έκθεση φωτογραφίας πλαισιώνουν δύο μουσικές βραδιές με τους:
-Gagjo Dilo Gypsy Swing Live (13/9, 21.30) και
-Just Brass Quintet (19/9, 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...