Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Athens Photo Festival 2010

Tο Athens Photo Festival 2010, που πραγματοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας το φθινόπωρο, αποτελεί ένα διεθνούς εμβέλειας πολιτιστικό γεγονός αφιερωμένο στην τέχνη της φωτογραφίας. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιέχει εκθέσεις και προβολές με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή καλλιτεχνική σκηνή καθώς και ένα σύνολο δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λήξη υποβολής συμμετοχών: 18 Ιουλίου 2010
Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας απευθύνει πρόσκληση σε φωτογράφους και καλλιτέχνες, για την υποβολή προτάσεων και την ένταξή τους στο εκθεσιακό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2010, με κύριο θεματικό τίτλο Interfaces. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στην πρόσκληση συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής, παρακαλούμε επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο του φεστιβάλ.
>> www

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ 2010
Λήξη υποβολής συμμετοχών: 18 Ιουλίου 2010
Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας απευθύνει πρόσκληση σε νέους δημιουργούς, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2010. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στην πρόσκληση συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής, παρακαλούμε επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο του φεστιβάλ.
>> www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...