Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η Samsung NX300 συνδυάζει ταχύτητα, απόδοση και συνδεσιμότητα για τέλεια λήψη σε κάθε στιγμή!

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της NX300 στην ελληνική αγορά. Η NX300 για μια ακόμα φορά ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία compact system cameras (CSC), προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, λειτουργικότητας και στυλ για τέλεια λήψη σε κάθε στιγμή.

 Τέλεια λήψη 

Κεντρικό ρόλο στην εξαιρετική απόδοση απεικόνισης της NX300 διαδραματίζει ο νέος αισθητήρας 20,3 Megapixel του APS-C CMOS, ικανός να απαθανατίσει εικόνες υψηλής ποιότητας. Οι εικόνες είναι ζωντανές και ευκρινείς σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Το ευρύ φάσμα ISO (ISO100-25600) βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν άρτια ισορροπημένες εικόνες ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Ένα πρόσφατα σχεδιασμένο Hybrid Auto Focus (AF) σύστημα παρέχει επίσης γρήγορη και ακριβή ανίχνευση φάσης και αντίθεσης, ενώ η 1/6000 δευτερόλεπτο ταχύτητα κλείστρου και η 8.6fps λειτουργία συνεχούς λήψης εξασφαλίζουν κάθε στιγμή τέλεια λήψη.

Επίσης, το μοναδικό σύστημα απεικόνισης DRIMe IV imaging engine παρέχει εξαιρετική βελτίωση στην ταχύτητα και την ποιότητα της φωτογραφίας προσφέροντας καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων και μεγαλύτερο περιορισμό του θορύβου. Διατίθεται επίσης υποστηρικτικός μηχανισμός για την πλήρη καταγραφή βίντεο 1080p HD τόσο σε 2D, όσο και σε 3D, (σε συνδυασμό με το νέο φακό της Samsung 45 χιλιοστών 2D/3D).

H οθόνη 84mm (3.31’’) AMOLED screen της NX300 καθιστά τη φωτογράφιση και αναπαραγωγή εικόνων  μία ευχάριστη διαδικασία, ενώ η υβριδική οθόνη αφής με δυνατότητες και έλεγχο διαχείρισης πέντε κατευθύνσεων είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Η κεκλιμένη οθόνη (tilt display) κάνει πολύ εύκολη τη λήψη φωτογραφιών από οποιαδήποτε γωνία, ψηλά ή κοντά στο έδαφος, επιτρέποντας στον χρήστη να φωτογραφίσει από οποιαδήποτε γωνία επιθυμεί.

 Εύκολη χρήση  και stylish retro σχεδιασμός 

Η compact NX300 καθιστά απλό για οποιονδήποτε να επιτύχει εντυπωσιακές εικόνες εύκολα με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις ή χρόνο για ρύθμιση παραμέτρων. Με την έξυπνη λειτουργία (Smart Mode), οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 14 διαφορετικές ρυθμίσεις, όπως Creative Shot, Landscape, Light Trace ή Action Freeze, που ρυθμίζουν αυτόματα παραμέτρους όπως οπή (aperture) και ταχύτητα κλείστρου, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λήψη στις δεδομένες κάθε φορά συνθήκες. Η NX300 περιλαμβάνει επίσης την λειτουργία i-Depth, έναν εύκολο και απλό τρόπο προσαρμογής του βάθους μίας εικόνας με τη χρήση του μοναδικού συστήματος i-Function της σειράς ΝΧ που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις παραμέτρους της φωτογραφικής μηχανής χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον φακό, προσαρμόζοντας την εικόνα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί εκτός στόχου.

Η NX απέσπασε τιμητική διάκριση σχεδιασμού για την NX300 με το κομψό και retro ύφος. Στην ελληνική αγορά διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή καφέ χρώμα.

Ενισχυμένη Wi-Fi συνδεσιμότητα

Η Wi-Fi συνδεσιμότητα της NX300 SMART CAMERA επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις αγαπημένες τους φωτογραφίες άμεσα και με ασφάλεια μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του smartphone (ή tablet). Για να συνδεθεί ένα smartphone στη φωτογραφική μηχανή, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν στα smartphones ή στα tablets τους το Samsung SMART CAMERA App., που είναι διαθέσιμο τόσο για Android όσο και για iOS, και να ακολουθήσουν τις απλές οδηγίες προκειμένου να δημιουργηθεί μία ασφαλής σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή. Η NX300 θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να συνδεθεί αυτόματα στο smartphone ασύρματα με τον εντοπισμό οποιουδήποτε χαρακτηριστικού της SMART CAMERA. Αυτά περιλαμβάνουν το AutoShare, που στέλνει αυτόματα κάθε φωτογραφία υψηλής ποιότητας στο smartphone και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να μεταφέρουν εικόνες ή άλμπουμ από τη φωτογραφική μηχανή απευθείας στο smartphone με μεγάλη ευκολία. Το SMART CAMERA App. διαθέτει επίσης μία Remote Viewfinder λειτουργία για την NX300, για ακόμα πιο δημιουργική και συναρπαστική φωτογράφιση.

Φακός Samsung 45χιλιοστών 2D/3D

Ο φακός 45 χιλιοστών 2D/3D της Samsung (θα διατίθεται ξεχωριστά), ανοίγει ένα συναρπαστικό κόσμο στις 3D δυνατότητες απεικόνισης και είναι ο πρώτος φακός παγκοσμίως με σύστημα 3D. Η NX300 της Samsung και ο φακός 45mm 2D/3D αποτελούν τη μοναδική φωτογραφική μηχανή που υποστηρίζει 3D σταθερές και κινούμενες εφαρμογές (3D still και 3D movie) και μπορεί να συλλάβει τόσο σταθερές εικόνες όσο και video ανάλυσης 1080p HD. Η NX300 είναι επίσης συμβατή με όλο το φάσμα φακών NX της Samsung και αξεσουάρ επαγγελματικού επιπέδου δίνοντας στους χρήστες ένα απαράμιλλο εύρος επιλογών για το τέλειο πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...