Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μη χάσετε ούτε στιγμή με τη νέα α58 από τη Sony


Ψηφιακή φωτογραφική  μηχανή SLT με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη

Απαθανατίστε στιγμιότυπα με εξαιρετικές λεπτομέρειες χάρη στον νέο αισθητήρα Exmor APS HD CMOS με 20,1 ενεργά megapixel
Συλλάβετε τη γρήγορη δράση με ταχύτατες λήψεις 8fps* και τη νέα λειτουργία Lock-on Autofocus
Τραβήξτε φωτογραφίες και προβάλετέ τις με αυτοπεποίθηση, μέσα από το νέο σκόπευτρο OLED Tru-Finder
Δημιουργήστε συνθέσεις σαν επαγγελματίας, με τη νέα λειτουργία καδραρίσματος Auto Object Framing
 * Σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE

Χάρη στη νέα φωτογραφική  μηχανή α58 με εναλλάξιμους φακούς από τη Sony, μπορείτε να καταγράψετε όλες αυτές τις αυθόρμητες στιγμές στη ζωή σας, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη για ταχεία λήψη με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μονόδρομος για φωτογραφικές ευκαιρίες που εμφανίζονται μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε εναλλάξιμους φακούς για τις φωτογραφίες σας, θα απολαμβάνετε ποιοτικές εικόνες, χωρίς προσπάθεια, που υπερτερούν από αυτές των compact φωτογραφικών μηχανών τύπου point-and-shoot. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή α58, που αντικαθιστά την εισαγωγική α37 στο line up της Sony, διαθέτει χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να έχει μια πολύ πιο ακριβή μηχανή DSLR.

Στην καρδιά της φωτογραφικής μηχανής  α58 βρίσκεται ένας ολοκαίνουργιος αισθητήρας Exmor APS HD CMOS με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 20,1 ενεργών megapixel, περίπου. Επιπλέον, ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνων BIONZ παρέχει ιδιαίτερα αναλυτικές φωτογραφίες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο και βίντεο full HD, καθώς και πολύ μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 με 16000.

Διαλέξτε μεταξύ των 35 εναλλάξιμων φακών A-mount (συμπεριλαμβανομένων των δύο τηλεμετατροπέων) και απολαύστε άψογες εικόνες σε σχεδόν κάθε κατάσταση φωτισμού, από χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι ατμοσφαιρικές σκηνές στο λυκόφως. Ακόμα και αν κάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χάρη στη λειτουργία SteadyShot INSIDE, οι φωτογραφίες σας θα είναι καθαρές και σταθερές, και μπορείτε να τραβάτε με σιγουριά σε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου ή υψηλότερες ρυθμίσεις ζουμ, όπου το κούνημα του χεριού αποτελεί συχνά αιτία ανησυχίας.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φωτογραφικές μηχανές DSLR, οι μηχανές SLT, από τη Sony, χρησιμοποιούν τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέφτη, η οποία κατευθύνει το φως στον κεντρικό αισθητήρα εικόνας καθώς και σε έναν ξεχωριστό αισθητήρα αυτόματης εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι τα αντικείμενα της φωτογράφισής σας διατηρούν την έντονη εστίαση συνέχεια, όσο εσείς συνθέτετε τις σκηνές με την οθόνη LCD με γωνία κλίσης ή μέσω του υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης σκοπεύτρου OLED Tru-Finder. Χωρίς μετακινούμενο καθρέφτη να σας καθυστερεί, απλώς, θα απολαμβάνετε αδιάλειπτη προβολή ζωντανών εικόνων, κατά τη γρήγορη λήψη εν ριπή, ή όσο καταγράφετε βίντεο full HD.

Η φωτογραφική μηχανή α58 σάς συνοδεύει σε κάθε δραστήρια στιγμή σας και σας βοηθά να την απαθανατίζετε, είτε πρόκειται για σπορ και την άγρια φύση, είτε για τις αυθόρμητες στιγμές χαράς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE φέρνει πιο κοντά αυτήν την καθοριστική στιγμή, χάρη στη μεγάλη ταχύτητα ριπής καθαρών εικόνων, στα 8 κάδρα το δευτερόλεπτο. Το υψηλής απόδοσης σύστημα 15 σημείων AF διαθέτει, πλέον, τη λειτουργία Lock-on Autofocus, η οποία παρέχει ταχύτερη και ακριβέστερη παρακολούθηση του αντικειμένου. Μπορείτε, τώρα πια, να συλλάβετε τη χάρη των αθλητών σε αγώνες ή των άγριων ζώων στη φύση με ριπή καθαρά εστιασμένων εικόνων, ακόμα και αν το αντικείμενό σας κινείται.

Η τεχνολογία Auto Portrait Framing, που υπήρχε και σε προηγούμενα μοντέλα, έχει πλέον εξελιχθεί στην ακόμα πιο εύχρηστη λειτουργία Auto Object Framing και σας βοηθά να αποκτήσετε πιο όμορφα και επαγγελματικά αποτελέσματα, χωρίς προσπάθεια. Η φωτογραφική μηχανή α58 ορίζει τι είναι η σκηνή – ένας άνθρωπος, δυο, ακόμα και κινούμενα αντικείμενα ή πολύ έντονα κοντινά πλάνα – παρακολουθεί, καδράρει και κόβει τη λήψη για να δημιουργήσει ισχυρές και επαγγελματικά καδραρισμένες συνθέσεις. Χάρη στην τεχνολογία Pixel Super Resolution Technology, από τη Sony, οι κομμένες εικόνες διατηρούν την ίδια ανάλυση με την αρχική έκθεση.

Χάρη στη λειτουργία Picture Effect, που επιλέγετε άμεσα από το διακόπτη λειτουργίας, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις 15 καλλιτεχνικές επιλογές επεξεργασίας in-camera, όπως την Toy Camera, τη Mono και την Partial Colour.

Το καδράρισμα, η εστίαση και η προβολή των σκηνών που τραβήξατε είναι εύκολη υπόθεση με το νέο σκόπευτρο OLED Tru-Finder. Αυτό το φωτεινό ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης δείχνει με ακρίβεια τα αποτελέσματα των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής σε πραγματικό χρόνο. Δείτε, άμεσα, τα αποτελέσματα της ρύθμισης για την αντιστάθμιση της έκθεσης, το διάφραγμα, το ISO, την εξισορρόπηση του λευκού, τη λειτουργία Picture Effect και άλλες παραμέτρους πριν τραβήξετε τη φωτογραφία, και όχι μετά. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνθέσετε την τέλεια λήψη με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Η φωτογραφική μηχανή α58 είναι η πρώτη μηχανή με εναλλάξιμους φακούς A-mount, από τη Sony, η οποία προσφέρει υποστήριξη στη νέα τεχνολογία TRILUMINOS Colour. Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση BRAVIA TV, με την υποστήριξη της τεχνολογίας “TRILUMINOS Display”, και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από μία εντυπωσιακά μεγάλη παλέτα ζωντανών και πολύ ρεαλιστικών χρωμάτων.

Η νέα φωτογραφική μηχανή με εναλλασσόμενους φακούς α58 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...