Τρίτη 30 Απριλίου 2013

"Μες στην καλή χαρά": Φωτογραφίζοντας την ελπίδα

Lumix
Lumix (Photo credit: Michael Dales)
H εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά», αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά την αγάπη της για την τέχνη και πάντα με αισιόδοξη διάθεση, αποφάσισε να διοργανώσει τη δημιουργία ενός φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα».

Η εκπομπή, καλεί όλους τους φίλους και εραστές της φωτογραφίας να πειραματιστούν με τις φωτογραφικές τους μηχανές, να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να συμμετέχουν σε μία μεγάλη «φωτογραφική γιορτή» που έχει σκοπό να ενώσει τη δημιουργικότητα με την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Μικρά ή μεγάλα γεγονότα της καθημερινότητάς μας μπορούν όχι απλώς να «χωρέσουν» στο φωτογραφικό κλικ, αλλά να γίνουν φάροι αισιοδοξίας και ελπίδας.

Το «Μες στην καλή χαρά» θα δημιουργήσει ειδική σελίδα στο site της εκπομπής, όπου όλοι θα μπορούν να «ανεβάσουν» τις φωτογραφίες τους καθώς και να ψηφίσουν τις συμμετοχές των άλλων διαγωνιζόμενων. Έτσι ευελπιστούμε να γίνουμε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση και προβολή της «ελπίδας».

Μια κριτική επιτροπή, βραβευμένων και καταξιωμένων επαγγελματιών της φωτογραφικής τέχνης, θα επιλέγει με τη συμμετοχή του κοινού την καλύτερη φωτογραφία του μήνα. Η επιτροπή θα ανακοινωθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, όπως και οι τεχνικές λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

Το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία του μήνα θα είναι ένα σετ Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ και έναν φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να δώσει τη δυνατότητα στην εκπομπή να «ταξιδέψει» ακόμα μακρύτερα τον φωτογραφικό διαγωνισμό, διοργανώνοντας και μία έκθεση φωτογραφίας με φιλανθρωπικό σκοπό.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...