Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τη Θεσσαλονίκη από το Διεθνές Πανεπιστήμιο

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Θεσσαλονίκη: όψεις και προοπτικές μιας πόλης». Μέσα από το φωτογραφικό τους φακό οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συλλάβουν και να παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την πνοή της πόλης.
 
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες: στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας. 
 
Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 15η Οκτωβρίου και η περίοδος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το κοινό από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου. Τα βραβεία που θα δοθούν είναι τα εξής:

Βραβείο κοινού: 500 ευρώ

1ο βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών: 500 ευρώ

1ο βραβείο στην κατηγορία των μη φοιτητών: 500 ευρώ

2ο και 3ο βραβείο (ανεξαρτήτου κατηγορίας): ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012-2013

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους που αφορούν τον διαγωνισμό την ιστοσελίδα http://contest.ihu.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...