Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Ξεπερνώντας τα όρια ταχύτητας: Η Sony παρουσιάζει το πιο γρήγορο Memory Stick

Τώρα, οι φωτογράφοι μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις μεγάλες ταχύτητες και την υψηλή ανάλυση που προσφέρουν τα τελευταία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, αλλά και οι βιντεοκάμερες της Sony.

Τα κορυφαία Memory Stick PRO-HG Duo™ HX διαθέτουν πλέον εκπληκτικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που φτάνουν έως και τα 50 MB/sec1.

Είναι 1,6 φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX, ενώ διατίθενται στην ίδια τιμή! Είναι πιο γρήγορα ακόμη και από τις σημερινές ταχύτατες κάρτες μνήμης UHS-I SD του εμπορίου, όταν χρησιμοποιηθούν σε συσκευές Sony.

Αυτές οι απίστευτες επιδόσεις καθιστούν τα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX την ιδανική λύση για φωτογραφήσεις, εγγραφές βίντεο, αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων για απαιτητικούς χρήστες συσκευών ψηφιακής απεικόνισης.

Τα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX, τα ταχύτερα Memory Stick που έχουν παρουσιαστεί έως σήμερα, είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες από 8 GB έως 32 GB και έχουν βελτιστοποιηθεί να προσφέρουν λήψεις που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές των σύγχρονων μηχανών υψηλής ανάλυσης DSLR, SLT και των μοντέλων με εναλλάξιμους φακούς.

Αν χρησιμοποιηθεί με την ultra-compact φωτογραφική μηχανή NEX-5 της Sony, αυτή η κάρτα μνήμης μπορεί να καταγράψει σε ένα λεπτό 190 εικόνες σε φορμά JPEG, με τη λειτουργία λήψεων υψηλής ταχύτητας (high-speed burst shooting). Αυτό σημαίνει ότι επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ταχύτητα από τις 80 εικόνες ανά λεπτό που καταγράφει μια τυπική κάρτα SD class 4. Οι υψηλές επιδόσεις του Memory Stick PRO-HG Duo™ HX το καθιστούν επίσης ιδανικό για την εγγραφή Full HD, αλλά και 3D βίντεο, με τα τελευταία μοντέλα Handycam®.

Το Memory Stick PRO-HG Duo™ HX σας διευκολύνει και μετά τις λήψεις, αφού η μεταφορά των αρχείων και το back-up γίνονται επίσης πολύ πιο γρήγορα. Η αντιγραφή ενός αρχείου βίντεο μεγέθους 32 GB και φορμά AVCHD, στο PC2 σας, θα πάρει μόλις 11 λεπτά – δηλαδή λιγότερο από το μισό χρόνο από αυτόν που χρειάζονται σήμερα οι ταχύτερες κάρτες SDHC της αγοράς.

Αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις έγιναν χάρη στη νέα HX Engine η οποία εξελίχθηκε ειδικά γι’ αυτό το λόγο από τη Sony. Αυτός ο ‘έξυπνος’ ελεγκτής της μνήμης flash, βελτιώνει το ρυθμό μεταφοράς δεδομένων και διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τα λάθη, για πιο γρήγορη και σταθερή διαχείριση μεγάλων αρχείων κατά τις λειτουργίες read/write.

Για να έχετε το «κεφάλι σας ήσυχο», οι αξιόπιστες αυτές κάρτες μνήμης συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας από τη Sony.

Το λογισμικό File Rescue, το οποίο είναι διαθέσιμο για να το ‘κατεβάσετε’ από τη διεύθυνση www.sony.net/memorycard μόλις καταχωρίσετε το δικό σας Memory Stick PRO-HG Duo™ HX, ανακτά κατεστραμμένα αρχεία ή αρχεία που σβήσατε κατά λάθος. Έχει ποσοστό επιτυχίας3 90%, και είναι απαραίτητο για να την ανάκτηση πολύτιμων δεδομένων, όπως αρχείων φωτογραφιών JPEG, βίντεο MPEG ή AVCHD και μουσικών αρχείων MP34.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες οι οποίοι δήλωσαν το προϊόν τους, μπορούν επίσης να ‘κατεβάσουν’ το λογισμικό x-Pict Story™, με το οποίο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά slideshow. Αυτό το φιλικό προς τον χρήστη πρόγραμμα συνδυάζει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και μουσική με πανέμορφα οπτικά εφέ και δημιουργεί παρουσιάσεις επαγγελματικού επιπέδου. Με τη χρήση, δε, και του λογισμικού Picture Motion Browser, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ‘ανεβάσετε’ τα δικά σας slideshow σε κάποιο sharing site, όπως για παράδειγμα το YouTube™.

Τα νέα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX της Sony, με ταχύτητες 50 MB/sec, είναι διαθέσιμα από το Μάιο του 2011. Η τιμή πώλησης για όλες τις χωρητικότητες (8/16/32 GB) δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα Memory Stick PRO-HG Duo™ HX.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...