Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Διαγωνισμός από τον Δήμο Μήλου

Milos Island, GreeceImage via Wikipedia Ο Δήμος Μήλου καλεί τους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους, όχι μόνο του νησιού αλλά και όσους το επισκέφτηκαν, το αγάπησαν και το φωτογράφησαν, να του διαθέσουν φωτογραφικό υλικό για την τουριστική προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν, θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων που θα χρησιμοποιηθεί για την ανανέωση του site του Δήμου και τη δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού τουριστικής προβολής του νησιού. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα χρησιμοποιηθούν με αναφορά του ονόματος του κατόχου τους, ως ελάχιστη έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής τους στη γενικότερη διαφημιστική καμπάνια.

Η καλύτερη φωτογραφία θα βραβευθεί με έπαθλο μια επώνυμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στόχος είναι, μέσα από το φωτογραφικό υλικό, να αναδειχθεί το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει η Μήλος στους επισκέπτες της από την πλευρά του φυσικού κάλους, του γεωλογικού φαινομένου καθώς και των ιστορικών, θρησκευτικών και άλλων στοιχείων του τουριστικού της προϊόντος.

Η συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια του Δήμου θα αποτυπώσει την αντιπροσωπευτικότερη εικόνα της Μήλου και θα διασφαλίσει τη μεγιστοποίηση των ωφελειών για την τουριστική προβολή του νησιού.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στο email του Δήμου photo@milos.gr ή ταχυδρομικά στη Διεύθυνση, Δήμος Μήλου 84800 Πλάκα Μήλος, με την ένδειξη στο φάκελο «Διαγωνισμός Φωτογραφίας», έως τις 30-4-2011. Επίσης ψηφιακές φωτογραφίες μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά σε CD ή DVD στην ίδια διεύθυνση. H αποστολή των φωτογραφιών, δεσμεύει αυτόματα τον συμμετέχοντα – φωτογράφο με την παραχώρηση των δικαιωμάτων του στον Δήμο Μήλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...