Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

11 κορυφαίοι Έλληνες φωτογράφοι επιλέγουν την αγαπημένη τους φωτογραφία μόδας

“Snapshots of Greek Fashion Photographers”

Στο πλαίσιο της 11ης Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, διοργανώνεται η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Snapshots of Greek Fashion Photographers” στην οποία συμμετέχουν 11 κορυφαίοι Έλληνες φωτογράφοι οι οποίοι επιλέγουν την αγαπημένη τους φωτογραφία μόδας από το portfolio τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η AXDW, έχοντας ως κύριο στόχο την ενίσχυση και προβολή της Ελληνικής μόδας, έχει την τιμή να παρουσιάσει τις φωτογραφίες των σημαντικότερων σύγχρονων Ελλήνων φωτογράφων, Coutayar Κώστας, Αυγούλης Κώστας, Βρεττός Τάσος, Γεωργούσης Bill, Δεσύπρη Μάρα, Κατσανάκης Γιώργος, Κρίκης Θανάσης, Μπουρνιάς Γιάννης, Παπαδόπουλος Νίκος, Σκουλός Δημήτρης, Τσατσάνη Κατερίνα, τα οποία θα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, η 11η AXDW θα ολοκληρώσει τα fashion shows με μία εκδήλωση στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης, στο οποίο θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες φωτογράφοι με τους καλεσμένους τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων που στηρίζει η «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ». Η «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» είναι μια πρωτοβουλία της κοινωνικής εκπομπής «Με Αγάπη» που παρουσιάζει καθημερινά η Μαρί Κυριακού μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να δώσει «παράταση «ζωής» σε ιδρύματα και σωματεία που κινδυνεύουν να κλείσουν, τη στιγμή που φιλοξενούν και συντηρούν παιδιά, εκπαιδεύονται και κάνουν τις απαραίτητες θεραπείες τους χιλιάδες παιδιά.

Ανάμεσα στα ξεχωριστά catwalks που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 11ης AXDW, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη μόδα μέσα από την επαγγελματική ματιά 11 Ελλήνων φωτογράφων που μας κάνουν περήφανους με κάθε έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...